Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari 2007

Stjärnor syns bara
På molnfri himmel
Likt ditt verkliga jag
Döljs bakom ögats skimmer


Det du gömmer i skalet
Som skyddar din själ
Kommer troligen falla
Då inte bron mera bär


Ska man behöva brista
Eller sluta att andas
Viska tyst för att hindra
Alla ord från att blandas


Fly för att leva?
Drömma för att le?
Sluta tänka för att minnas?
Blunda hårt för att se?




Fri vers av Mette.
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.