Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROTESTSÅNG




NU STÄLLER JAG MIG PÅ MUREN OCH ROPAR HÖGST


ÄR DET INGEN SOM FATTAR NÅGONTING


VARENDA LITEN ELLER STOR SAK


FÅR MAN LOV ATT ÄLTA I DET OÄNDLIGA


SAMHÄLLET SKA JU VARA EFFEKTIVT I DENNA DATAÅLDER


MITT LÄKARINTYG HADE LEGAT PÅ VÅRDCENTRALEN


FAST DOKTORN SADE ATT HON SKULLE SKICKA DET HEM TILL MIG


HON SADE ATT HON VISSTE INTE ADDRESSEN TILL F-KASSAN



SEKRETERAREN HADE INTE SKICKAT DET NÅGONSTANS


HON SVARAR MIG NÄR JAG RINGER ATT DE FLESTA VILL HÄMTA DET


I RECEPTIONEN


TACK FÖR DEN ÖVERENSKOMMELSEN


JAG UPPLYSTE SEKRETERAREN ATT I DESSA INFLUENSATIDER


ÄR DET NOG INTE SÅ VÄRST MÅNGA SOM VILL HÄMTA PAPPER


FRÅN VÅRDCENTRALEN DÄR ALLA SJUKA FINNS


DET HADE HON JU INTE TÄNKT PÅ OCH INTE DET HELLER


ATT MAN KANSKE KAN TA KONTAKT MED PERSONEN I FRÅGA



VARFÖR HAR DE INTE EN VÄLFUNGERANDE RUTIN FÖR INTYG


ORIGINALET TILL F-KASSAN KOPIAN HEM TILL PATIENTEN


FÖRRA MÅNADEN VAR DET KOMPLETTERINGAR SOM JAG FICK JAGA



KÄNNER MIG SOM EN IDIOT SOM HÅLLER PÅ OCH RINGER



OM LITET OCH STORT VARANNAT


EN SAK TILL: TELEFONFÖRSÄLJARE GÖRE SIG ICKE BESVÄR ATT



SLÄ MITT NUMMER. KAN HÄNDA DE FÅR ONT I ÖRÖNEN EFTERÅT




Fri vers av arja savela
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 15:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"KÄNNER MIG SOM EN IDIOT SOM HÅLLER PÅ OCH RINGER"
ja det känns igen - men telefonen är ju en ganska konstig mojeng - en sladd mellan två personer - osynliga strålar i rymden emellan - hur kan det fungera?
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela