Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur något kan locka men inte tillräckligt om upplevelsen inte delas med den man älskar




Längtar efter en strand

längtar efter en strand att vila på,

känna värmen och hålla hand.

Höra havets brusande sång,

andas salt, en nypa tong.

Känna naturens milda vindar

som smeker håret i virvlar.

Till värmens paradis jag längtar

men inte utan dig,

då hellre jag väntar.

 

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 21:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets längtans känslor väl förmedlade; värmen och handen, men mest närheten
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen