Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gult löpsteg


efter en lyckad växling
har stafettpinnen nått
novembers hand
jag ser det gula löpsteget
genom fönstret när jag sitter
vid bordet och fyller
ömmande stumrum
med lyhörda ord
vid min sida ligger
ett flämtande lönnblad
och blottar genvägar
till mitt ursprung




Fri vers av Alstermark
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark