Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruten linje


att veta
men först förstå
efter talade ord
som strukits under med
en bruten linje




Fri vers av Alstermark
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 15:16



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Vissa förstår det, vissa inte.

Kort men snyggt!
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark