Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte

En heltäckande filt
som värmer utåt
och kväver inåt

Och jag orkar inte
kasta den av mig




Fri vers av Alstermark
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snygg beskrivning på, i min läsning, hur man alltid anpassar sig, värmer andra och kväver sig själv. det behöver ju inte bli så per automatik, men riskerna är stora för en del av oss...
2009-02-15

  Maria Natasja
Ja, för allt i världen...låt inget kväva dig.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark