Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Sitter i bilen
som ett slocknat fyrverkeri
och kör fort iväg
från ditt beslut
och mot dess
konsekvens
Bedrövelsen är min passagerare
Den sitter i baksätet
utan bilbälte
sliter mig i håret
hårt
så att ögonen kräks




Fri vers av Alstermark
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 23:56



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jättesnyggt!
2009-02-10

  L8 Hurtig
Bästa bild jag sett i ämnet - vackert!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Alstermark
Alstermark