Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: komikern Chelsea Handler




RimTanka ~ Restaurante en Masse

~¤~

Som en restaurang
städas var kväll åter kan
nedsmutsas en masse

så kan de renskrivna ord
missförstås av en hel hord

LPWJ 11/11/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 10:29



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ibland när jag skriver en haiku så tror de jag klagar när jag lyfter fram något positivt
antar det är den kalla ironiska generationen

är extra nöjd med nedsmutsas en masse rimmet
(fotbollshuliganer etc)
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-12

  Miss Mod
Missförstå är enkelt.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP