Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barns far är borta.


Döden kom fort!

Tänder ett ljus,bara för dig
tittar upp mot himlen,
undrar,var är du nu?

Så fort det gick,du låg bara där
utspridd på golvet.
borta från barnen.

tårar,saknad och frågor,
vad hände,du försvann.
ingen vet.

Tröstar,håller om
talar tomma ord om döden.
hur ska jag veta?




Fri vers av steffie
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-12 14:14



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ömt och vackert skrivet: "Tröstar,håller om
talar tomma ord om döden.
hur ska jag veta"
Håller om dig!
2009-11-23

  Ronny Berk
en mycket berörande text, en fruktansvärd upplevelse !
2009-11-22

  Cosmic Johanna
Texten öppnar dörrarna för det

som måste vara svårast att uppleva.

När en anhörig plötsligt försvinner utan att man hinner ta farväl.

Djupt berörd.





l
2009-11-15

  LassO
tragiskt men bra skrivet, berörande
2009-11-14

  Staffan Welroos VIP
jösses, vad jobbigt... sänder all empati jag förmår. hoppas du tar dig igenom detta på ett bra sätt...
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie