Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet!


Ryggen!

Skadad




in




i


själen!





Vill inte!




Fri vers av steffie
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-03-14 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie