Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla!

Denna hemska osäkerhet som plågar mig,
varför vågar jag inte tro
på din kärlek?
Är jag verkligen värd detta fina
som håller på att hända?
Att våga ge av sig själv,
med all sin sårbarhet och rädsla.
Klarar jag av detta?
Jag vet inte!




Fri vers (Fri form) av steffie
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie