Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Flyr igen!

Stopp! Stanna kvar,våga ta emot,
men jag springer,utan att se mig om.
Mina känslor är mina,
vill inte dela med mig.
I drömmen är vi två,
som älskar med varann,
där på sidenlakan.

Lever i tomrum,ser inget
utom mig själv.
Hur ska jag våga tro
att du finns för mig.
Orkar inte ta mig genom allt igen.

Men tro mig,
Jag saknar dig,
älskar dig!




Fri vers av steffie
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie