Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra händer!

Vagga mig o söv mig,
ta mig härifrån.
Vi flyger till ljuset och landar på molnen,
bara du och jag
ensamma i universum,klotet som lyser
så eldgult hos oss.

Nu ser jag dig,fast du inte vill
din verklighet som blir min.
Två flätade händer,
krampaktigt ihop,släpper aldrig
vi snurrar runt varandras axel
såsom jorden på flykt.

Så vagga mig o söv mig!




Fri vers av steffie
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-15 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie