Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig dag!


så glasklara tårar!

Fyller mina ögon,min själ,min kropp
varje andetag mellan sorg och glädje.
såpbubblor i universum lyser klart
och vackert.

jag svävar i luften,vet inte vart,
vart jag är på väg
himmel eller jord tar emot mig,
vaggar mig mjukt.

Låt glädjen få blomma,ta bort min sorg,
låt mig få finnas
någonstans
mellan himmel o jord.




Fri vers (Fri form) av steffie
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie