Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Farväl!

Fy fan,va ont det gör
Jag sabbade allt och nu får jag gå.
så jävla dum man kan va,
höll ju på vareviga dag.
kroppen säger farväl,
ramlar i bitar,
likt skärvor från glas
och jag finns inte mer.

en kista,ett kors,blommor,
som säger farväl,
man kan inte vakna
när livet är slut.




Fri vers (Fri form) av steffie
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie