Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar är dina!

Kom inte hit med dina tårar,
jag tar inte emot dom.
Försök inte ge mig dåligt samvete,
konsekvensen är din.
Aldrig,aldrig jag tar i dig igen,
så rör mig inte någonsin.
Det förstörda går inte att laga,
för många bitar gick itu.
Så kom inte hit med din ånger
jag faller inte igen.

Jag går vidare i livet,
om än med tyngre steg.
Mycket fick jag lära mig nu,
men jag blir aldrig mera hel.




Fri vers av steffie
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-30 20:15



Bookmark and Share


  entusiasm
Älskar verkligen slutet!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie