Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv - inte lära













Lärornas mörker
stänger blickarna

medan utsträckta
händer

samlar och närmar
en syskonring

ljuset som strålar
i kärleksljus

föder den innerliga
glädjens fulla dimension.








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-12 17:01



Bookmark and Share


  Anna*
Må många syskonringar skapas där glädjens olja och kärlekens värme kan få sprida sig och förmeras! Kram
2009-11-16

  anits VIP
Underbara rader
2009-11-12

  walborg
Ord utan täckning är inte mycket att ha - kroppen kan vi lita på för den ljuger inte. Tack för en underbart fin dikt!
2009-11-12

  Ronny Berk
fin poesi som förmedlar mej glädjens och ljusets känslor; förnimmer en sakral ton; ett vackert och viktigt budskap...
2009-11-12

    ej medlem längre
värmande dikt som framkallar en känsla av trygghet och ljus
2009-11-12

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet!
2009-11-12

  Maria T
Händer utsträckta
i kärleksljus
föder glädje, liv
2009-11-12

  Piann VIP
Tycker om det du skriver "ljuset som strålar i kärleksljus".
2009-11-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det ,som Du till
nån i kärlek sagt
har Du i deras
hjärta lagt!
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius