Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett särskilt tack Susanne Nilsson för din medverkan



Min andedräkt

 

 

Själen är mitt barn

jag bär den ömt

och

och mig skall intet fattas




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-12 23:30



Bookmark and Share


  melancholia
Fantastisk.
2010-08-08

  aol
underbart
2010-01-08

  Miss Mod
Utstrålar styrka, stor.
2009-11-13

  Eva Langrath VIP
mycket vackert om detta viktiga att vårda det lilla barnet som bor i oss.
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP