Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrymme

Frekvens förändringar orsakade av stjärnans rörelse. 

Det finns utrymme som expanderar!

Mitt i allt detta finns jag,,;)




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-29 17:41



Bookmark and Share


  Miss Mod
Skickligt enkelt, det gillar jag.
2011-10-17

  aol
verkligen så bra skriftat, där mitti är du
2011-05-31

  Lars Hedlin
Och runt allt finns du med!....
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP