Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela jag är som skriet från vildmarken!

 

Jag håller känslan av mina inre analyser i en vagga

Där jag vyssar mig till ro och finner frid i min själ

Här har ovissheten spelat ut sin roll

 

Sitter stilla och bara är

 

Låter det rasa

Låter det darra

Låter det vara

 

Jag håller känslan av mina inre analyser i en vagga

Finner frid i att bara vara här

 

Visst skiar mitt skrik långt ut i vildmarken

Men ovissheten har spelat ut sin roll

 

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-17 16:40



Bookmark and Share


  aol
underbart griper din skrift tag i mej,
2011-06-27

  Eaglemountains VIP
En text som griper tag, reagerade först på:

"Sitter stilla och bara är



Låter det rasa



Låter det darra



Låter det vara" det lät inte som Dig

men då läste jag vidare ...

"Jag håller känslan av mina inre analyser i en vagga



Finner frid i att bara vara här" vilket otroligt vackert citat

Vilken underbar text!!
2011-05-27

  Ewa Åkerlind
Detta tycker jag är en vacker text
om växande och frid

Speciellt skimrande upplever jag

Sitter stilla och bara är

Tack!
2011-05-17

    leelee
Vill gråta när jag läser din text, men vet inte varför? Jättefin..
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP