Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimHaiku ~ Autozonterapi

~*~

ha en privat zon
en själens intervention
lyss till hjärtats rop

LPWJ 12/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-13 05:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktigt.
2010-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
vackra egna ägda tankerader
2010-03-05

    ej medlem längre
Fantastiskt budskap!

Den tycker jag om!


Hälsn. Ann
2010-02-23

  thyra
Klokt råd att ge!
2009-11-15

  Anna*
En billig och bra terapi. Haiku med djup.
2009-11-14

  Yrre VIP
Mycket bra, den här haikun föll jag verkligen för!!
2009-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku med gott råd
och på rim dessutom!
2009-11-13

    ej medlem längre
gillar...
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP