Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: silver i Torino, Italien OS 2006  http://svt.se/2.88628/1.1738988/damkronor_hemtvingade_fran_collegehockey_i_usa&from=rss




Ettning, Tvåning, Träning med Damkronorna

***

Ett gäng råkade ut för en offentlig
muntvålning då de ropat obsceniteter på en
träning med damernas hockeylag inför OS-lägret
En avfyrning av en puck var inte behövligt eller hövligt
då fem i gänget bad om nåd att de aldrig mer skulle muntligen
snacka sexning även om Kanada har bättre träning än härhemma
och en sju i damgänget kunde stannat längre där för collegespel
istället för åttningsåkning med svenske demokrattränaren utan klubba
med nigning, ja detta stod att läsa i varendaste
tidning där det hävdades att tidigt läger var bättre än hockeyträning
nästan Elfving trevligt med stämsång och grillkorv och vackert väder
mitt i vintern till tolvringningen men stannar de uppe efter midnatt
blir det en tillrättavisning...som de vore sexton igen fast vuxna idrottare
i eliten

ta det försiktigt det är
fredagen den trettonde

LPWJ 13/11/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP