Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framgång (med varken smak eller lukt)


kanske borde jag vara glad
några huvuden högre
för varje gång

kanske borde jag skratta
säga att det gick bra den här gången med
och förklara för mig själv
att jag faktiskt verkar duga

men framgång har varken smak eller lukt
och efter en tid
märks den inte alls

lukten

smaken

glädjen

och när den gör sig nästan naturlig

önskar man nästintill
att man aldrig känt någon

för man vill så gärna känna den

lukten

smaken

glädjen

och när det gör sig nästan naturligt
att inte tänka alls

kanske man inte märker
när den väl försvunnit

och glömmer att leta





låt mig alltid minnas









men när jag tappade orden
slocknade glädjen
i det som från början
tog mig dit




Fri vers av Mandelma
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-13 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma