Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan inte behöva någon som mig


den enda glädjen i mig
är att se dina rödspruckna ögon
som avslöjar att du inte sovit en blund
och veta att du åtiminstone
gråtit
tills de svullnat igen

den enda trösten är att höra dig säga
att du också behöver något du aldrig
kommer få
att det försvunnit en del
som kommer fattas dig
för evigt

min sanna glädje är att se andra
vända dig ryggen
spotta och svära
tvinga dig ner mot den blöta asfalten
låta dig ligga kvar och blöda
se dig dö ensam
ruttna med naturen

ditt livs största misstag var hon

mitt längsta var oss

låt mig inte behöva någon som dig




Fri vers av Mandelma
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma