Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är evigt?


du var en dröm
du var tusen stjärnor på
en himmel som jag kunde vila
min ensamhet på
jag var en sovande
livrädd att vakna upp
en dag och
inse att du plötsligt
bara gett upp

jag sa att önskan som fanns
där inom mig
var något svindlande som jag bara
kände för dig
men vad är värdigt
vad är ett lyckligt slut
när det som aldrig skulle försvagas
ändå bleknar till slut

vad är evigt

när det som kunde ha hållits till liv
ändå somnar till slut




Fri vers av Mandelma
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma