Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på måndag (en ny chans)


livet går vidare
varje sig vi sörjer eller ej

men vad är att leva
när allting bara går på rutin
i väntan på att det ska bli lördag
blir det säkert måndag lite snabbare

ny vecka en ny chans att ta sig ur det här

men jag vet inte om jag vill
och jag vet inte om jag kan idag heller

du sa att det blir bäst så här men
inte fan är det bra
inte för mig
inte för dig
men kanske är det rättivst så
att det inte blev bra
för någon

och jag vet inte
varför jag ens skulle vilja ha dig längre
om jag hade kunnat förlåta
släppa henne ur mina tankar

men vad är logiskt
vad är förnuft
nu när du tagit över varenda cell

och finns i varenda dröm
tills jag vaknar halv fem
och undrar varför du inte ligger där

på måndag

en ny vecka en ny chans att ta dig ur mig




Fri vers av Mandelma
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma