Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fas två



vill skynda på tiden
för det sägs att den läker alla sår
någon dag i juni
kanske jag kan skratta åt det här

vill skynda på livet
vakna upp på rätt plats
låta solen stråla in genom glaset
i en tom tvåa någonstans

vill känna ro
veta att jag är ensam
utan dig i en vacker stad
du kanske inte vet att jag vet men
jag såg dig genom fönstret

kan ägna år åt att älta
men har nog kommit längre än vad du tror
sörjer inte oss
men kommer alltid undra
vad som gick snett med dig

vill inte spola tillbaka tiden
bara hitta tillbaka till mig själv

vill ha tillbaka allt jag gav dig

ta tillbaka allt jag sa till dig

och jag vet
att du vet
det kanske räcker så




Fri vers av Mandelma
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma