Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går du så går jag sönder


det spelar ingen roll vad du gör mot mig
jag kommer säkert stå där som någon slags idiot ändå
krossad, förtvivlad, och helt uppslukad

det spelar ingen roll hur du är mot mig
jag kommer vilja gå och lägga mig tillsammans
ändå
för att inte riskera att du går någonstans

för går du
så går jag sönder

det spelar ingen roll hur mycket jag tycker att du har fel
sättet du visar eller inte visar
att jag betyder något för dig

jag kommer ändå se till att varje liten glimt
av ljusning
tas tillvara på
och att varje liten cell i min kropp
minns
hur det kändes

det spelar visst roll
att jag går dig på nerverna ibland
att jag förstör och får dig att känna dig låst
jag är så ledsen
besviken på min egen förmåga
och att aldrig kunna se det
innan det är för sent

jag är så himla ledsen

men

jag vill veta att du kommer kämpa för mig och för oss
att det inte spelar någon roll om jag går dig på nerverna ibland
att det inte spelar någon roll vad jag gör och hur jag är

jag vill veta att du älskar mig
jag behöver veta att du inte kommer gå

för går du
så går jag sönder




Fri vers (Fri form) av Mandelma
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-03-17 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma