Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMENS LAND

När pennan vilar i min hand,
flyr jag in i drömmens land.
Dit reser jag för att bli HEL,
i mötet med min tvillingsjäl.

Tillsammans är vi yin och yang
kompletta utan någon rang.
Han ger min Ande av sitt ljus
och tar mitt mörker till sitt hus.

Jag är månen, han min sol...
som ber mig om att vara cool.
För i våran kärleksdans...
råder det perfekt balans!

Jag håller pennan i min hand,
flyr sen in i drömmens land...
För i den värld jag lever i
så fylls mitt liv av grubbleri.

Jag skriver som ett inre tvång,
när min natt känns alltför lång.




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP