Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sång på repeat

det är natt och vi sitter vid elden
och väntar på grådvärgarna tillsammans
det är du och jag och skogen
och resten har redan bleknat
i jämförelse


och där någonstans brukar veden ta slut
och du tittar på mig med skräck i blicken
jag säger det är en dröm
vi sover under stjärnorna och elden
ska brinna igen imorgon


det är natt och vi ligger i mörkret
och hör skogsvana fötter
en cirkel av ögon
tätnar mellan himlen och oss


jag sjunger tyst för dina drömmar
och drömmarna sträcker sig efter mig
och jag blundar
och skyddar resterna av tändvätskan med min kropp




Fri vers av Ylva-Li
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-11-13 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva-Li