Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bar varandra

Vi var gifta
du har glömt men jag har alltid vetat
vi var så ensamma om natten


vi älskade
vi älskade
jag höll om dig och
älskade


Det var oftast mörkt
vi bar varandra om du minns
som foster inför en svår förlossning


Det finns en linje
Det finns en linje
Inte för att vara sån men
jag tror du tappar förståndet


Sluta läsa
sluta vänta på mig
Jag håller
Jag håller
det är du som bryts till smulor av mina
fantasier


Om du ville
Om du kunde
Jag skulle limma ihop varenda liten skärva av dig
och skicka helheten till Afrika
som ett
plåster på såren eller
en symbolisk biståndsplan


Du glittrar
Du glittrar
Jag vet inte
det känns bara så fel på något vis


Det är dags nu
för mig att gå sönder och för dig att bli hel
Jag bara vill inte
Jag vill inte
förlåt men jag vill inte




Fri vers av Ylva-Li
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva-Li