Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett eko

och nu har du spridit dina kläder
bland mina känslor som
en bild av ett stökigt tonårsrum
och jag vill offra ditt blod till Satan
tag mig, håll mig
du blundar en stund och jag ser
medan fingertoppar faller som rosenblad
och brandlarmet går
nu griper du i sömnen
efter mitt hår med blödande hand
du vill offra mina tankar till Satan
med ömhet, se mig
och räddningen var här men flydde
genom dörrspringan till en öppnare plats
det strilar
kranvatten från dina ögon
det rinner
kokande olja från min vänsterhand
det är rättvist
vi offrar våra känslor till Satan
och bränner våra kläder som om vi aldrig varit skilda åt
du rosslar med avskuren tunga
jag smeker dig sakta
med vänster hand och det är så
det är så vi ska älska varandra




Fri vers av Ylva-Li
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-01-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva-Li