Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina järnvägar...

Mina järnvägar är trasiga
och jag känner inte för att laga dem idag
Orkar du vänta
om jag säger att jag försöker
även om jag hellre skulle åka i cirklar
ännu ett tag


Dina klockor har stannat
jag är fast här och kan inte hjälpa till
Tiden står inte stilla
bara för att jag
går baklänges


Är du färdig nu
jag ser dig på långt håll
du har satt på dig glasögonen igen
de blänker mot mig
och jag blinkar försiktigt tillbaka




Fri vers av Ylva-Li
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva-Li