Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag den våren

Vi gick längs stranden
eller var det skogsbrynet du och jag
den våren


Himlen var som vanligt slående vacker
Jag gick där och väntade
på att du skulle mörda mig till slut


Efteråt har du berättat att du tänkte likadant
Det var bara vi och vinden
så vad skulle man tro


Hur som helst kom vi aldrig tillbaka
Ibland när molnen glesnar
tänker jag att allt är till det bästa ändå




Fri vers av Ylva-Li
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva-Li