Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan för sargad själ

En stillsam melodi
Med vacker poesi
Jag för ditt hjärta
Presenterar
Lugn och ro
Jag vill dig giva
Ut din smärta
Stillsamt fördriva
Låt tårarna
Stilla rinna
De sanerar
Ditt sinne
Lätta din börda
Du burit så tung
Balsam skall
Mjuka upp
Din sargade själ
Vill att du
Ska må väl




Fri vers av Anjeska
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-13 18:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin önskan, hoppfull varm..
2009-11-17

  Lindalou
Så vackert och så ömt.
2009-11-14

  thyra
En varm önskan att ta till sig. Fint!
2009-11-14

    eva m h
En hjärteönskan så fin
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska