Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni hört den förut


Nu ska hyrestaken försvinna
Och de ”ska inte drabba oss”

”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”

Taken är dåliga nog ändå
Och hyresbegränsningar
Har i praktiken inte heller funnits
På länge
Men det ”ska inte drabba oss”


”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”

Ja när det gäller el
El-ler tågtrafik
Busstrafik, ”ökad konkurrens”
Äldre omsorg
Skola
O s v…

”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”
”har ni hört den förut”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO