Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi har för låg inomhustemperatur igen, älskling

 

här gifter vi oss

 

här dör jag

 

men inte samma dag

inte samma dag

 

det kommer alltid dagar

som är av blekgrå besvikelse

 

som tar slut och följs

ibland av flera

oftare av något mer

gyllene, förgyllt

 

men vi har ingen tid nu

för tiden är inte vår

och det var så länge sen

jag kände en stolt

arm över ryggen, som du

 

lyste upp mig sådär

när alla ser

 

gifter vi oss?

 

dör jag?




Fri vers av molly crayons
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-14 12:48



Bookmark and Share


  Smultris
jag kan inte läsa dina texter utan att tolka in massa saker i dom så jag blir istället förvirrad och måste intala mig själv att alla inte gör som jag och bara skriver om sådant som faktiskt är...

du är grym...
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons