Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man är omtyckt för sden man är


jag vet vem jag är

man vet att man är man är omtyckt
när dom bryr sig om en
tänker på en och
vill att detn ska vara lycklig
man tror för mycket än man vet
man tror att man är hatad men man är älskad
för den man är och det man gör
jag vet att jag är omtyckt av min omgivning
och lycklig för den jag är




Fri vers av angel on earth
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth