Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill bara inte vara din skugga


skuggan av ditt liv

varför låter du mig inte sjunga?
det som gör mig lycklig.
som gör mitt liv värt att leva.
jag får heller inte spela mina sånger på gitarr
jag får bara vara en stum parantes i ditt liv.
jag kanske bara ska gå
för du märker ändå inget
jag är din skugga
men vill inte vara det
jag vill vara din själ
som leder dig till mig




Fri vers av angel on earth
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-11-14 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth