Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: min barnfavorit Plupp




Senryu ~ Det är så Hälsosamt och Stärkande i Fjällen

~*~

snart far mjällskåror
och tar fjällskåror - skida
uti vinterns lov

LPWJ 11/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 877 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-14 22:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott!
2010-03-22

    ej medlem längre
Härlig haiku och härlig bild!

Hälsn. Ann
2010-02-23

  sulimaa
Men åhhh Plupp ...nu blir man ju nostalgisk ! Fin text!
2009-11-17

    ej medlem längre
eske, täske.. vad har vi här... Plupp e härlig, en favarit...
2009-11-16

  L Patrik W Johansson VIP
odrägliga yuppiebarn och skarsnö

;)

men den betyder mer snälla saker

många yngre har mjäll som inte syns till fjälls

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-14

  thyra
Lilla Plupp, mångas favorit :)

mjällskåror och fjällskåror?
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP