Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan i huset bredvid


Kvinnan i huset bredvid
Är vacker och skön som få
Går ut på tomten i lättklädd svid
Men det får inte vara bara de 2
De ser hans fru till
För Pers fru ger dom ingen tid
För sej själva ute samman
Ingen lystnad och glamman

Kvinnan i huset bredvid
Tar sina steg för att förföra
Eller nåt
Men Pers fru kväser allt glid
Och det har han för längesen förstått
Han får aldrig vara i fred med sin lott
Han kommer aldrig att kunna det göra
Men han får frestas i stora mått…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-11-15 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO