Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nov 2009


Imorgon (100-ordare)

Det är en stor händelse.
Något sådant har aldrig hänt i hela världshistorien och kommer (om allt går som det ska) aldrig hända igen. Tidningarna är fulla av helsidesintervjuer med professorer, bildrika reportage om olika kändisars åsikter och korta frågor till folk på stan. "Hur förbereder du dig inför det?" frågar man. "Jag skall titta på TV in i det sista med en kall öl i handen" säger någon. En annan säger: "Jag tänker smita från arbetet, det har jag alltid drömt om att göra."
Ja det är bortom allt tvivel en stor händelse. För imorgon skall världen gå under.




Prosa (100-ordare) av näver de anima
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 04:51



Bookmark and Share


  Anna*
Suverän!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima