Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som regn

Det känns så skönt med regnet
Det passar mig nu

Det känns precis som det ska




Fri vers av Line W
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-15 12:04



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Novembers regn och dimmlock får oss att stanna upp och det kan som du beskriver så bra vara ett bra tillfälle att reflektera över tillvaron.
2009-11-17

  Catharina Edin VIP
Håller med - fint och enkelt uttryckt!
2009-11-15

  Larz Gustafsson VIP
"Som regn på en akvarell"

Ja, faktiskt kan det medföra en tämligen hög mysfaktor.
Fast nu börjar det bli enformigt.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W