Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig


Min alldeles egna du

Förlåt mig allra käraste
Min alldeles egna du
Förlåt att jag för ett ögonblick släppte taget om din hand där
I den stora mörka farliga skogen
Men även om min hand försvann ur din
Ska du veta att du hade alltid mitt hjärta där
I din hand
Och i det hjärtat finns en bild sparad
Ett foto som aldrig bleknar
Av två små rädda flickor
Som kryper ihop tätt tätt om natten
Och skyddar varandra från allt det farliga
Fula
Älskar varandra

Den mest oförfalskade kärlek jag någonsin känt för en annan människa
Den tillhör dig

Var aldrig rädd för att vara både stor och liten
Både stark och skör på samma gång
Det gör dig bara ännu mer vacker
Och tack
För att du lär mig så mycket om den sortens människa jag vill vara

Var aldrig rädd för att blunda
Att blind och trevande följa ditt hjärtas röst
Den kommer att leda dig rätt
Jag vet det
För jag känner ditt hjärtas mod, ärlighet och längtan
Låt inte andra hindra dig från att söka det ditt hjärta vet känns rätt

Och när du tvivlar och känner dig ensam
Blunda och slut försiktigt din hand
Och känn att mitt hjärta vilar däri

För alltid ska vi vara de små flickorna som på fotot omfamnar varandra i mörkret

Men vi behöver inte vara rädda längre




Vi är fria




Fri vers av Line W
Läst 496 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-17 22:58



Bookmark and Share


  tez
D finaste jag har hört! <3
2011-10-27

  Nelian
Så vacker så det gör ont <3
2011-10-26

    ej medlem längre
Så vackert!!!
2011-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Välkommen tillbaka, plommonblomma!
Fin bild där av flickorna i skogen.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W