Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du lycklig nu?


Andra Sista brevet till S

Om jag säger till dig
Att allt som hänt
Har lärt mig en massa saker som jag inte skulle vilja vara utan

Förstår du vad jag menar då?

Om jag kunde skulle jag ge dig livet
För dig
För alla som saknar dig
För alla som skulle få uppleva dig

Jag skulle önska dig lycka
Med någon annan
Om det var det bästa för dig
För oss

Min kärlek vill dig så väl

Jag har hört att du hälsar på andra ibland

Som en fågel
Som en doft


Två år och tre månader har gått nu
Sedan jag såg dig syresatt för sista gången


(Jag bad till en Gud jag inte trodde på

I ren desperation

I hemlighet)


Här har du inte visat dig än

Och jag har ropat på dig
Skrikit
Gråtit

För att få räta ut alla de frågetecken som är kvar
De som är så förbannat jävla svåra att leva med

För att få din förlåtelse
För att få förlåta







Sorgen jag känner
Är inte bara min egen

Den är också sorgen i din mammas och pappas ögon

Sorgen i att din bästa vän inte längre kan ringa sin bästa vän
Aldrig mer

Sorgen i att din bror och syster aldrig mer kommer att få retas och skratta med sin storebror




(Vi kramade varandra hårt i köket den morgonen)


Älskling

Även fast jag inte kan se dig
Men om du kan se mig

Så hoppas jag att du ser på mig med kärlek

Och att du skrattar mycket åt mig





Jag tänder ljus
Tänder cigaretter
Väntar på snön
Det nya året

Förundras ständigt av hur konstigt livet är

Och försöker stilla mitt livrädda hjärta


Med att tänka

Att även om det inte blir som man tänkt sig



Så blir det som det ska




God jul





Puss / Line










Fri vers av Line W
Läst 690 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-12-24 17:05



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Missade jag den här? Den är fantastisk. Nära. Det är så här inne som lyckas komma så nära som du gör. Det spelar ingen roll hur många ord de gödslar med. Det är det avskalade, nakna och äkta som gör det.
Gillar. Mycket.
Men.
Varför skriver du inte längre?
2012-09-05

    ej medlem längre
Denna text är med all sannolikhet lika äkta som den är kärleksfull!

Vemodsvacker!
2012-06-01

  lilla t
Diggar din text, den har klös så där som sorgen har när det tar en bakifrån och man inte alls är beredd på det ;) sorg är en jobbig men tyvärr en nödvändig känsla för livet. Dina frågor är högst befogade och jag funderar liksom du, Varför?! kram t
2012-03-01

  kerstin skriver VIP
vilken vacker text, jag får torka bort tårarna mot slutet.
2012-01-05

  Fredrik P. VIP
Start inkännande dikt som
skrivits med stort patos.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W