Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest och annat hemligt

Det där onda
Det som är det där svarta när man andas
Det mörka
Som känns
Värker
Skaver

Det där fula
Skamliga
Som man vill skrika ut
Men som bara viskas om

Det smutsiga
Hemliga
Som ingen öppet vill kännas vid
Men alla vet om

Det trasiga
Skärvorna
Som alla ser
Men blundar för

Tårarna
Som förblir ogråtna
Eller gråts i ensamhet
Hemlighet

Det äckliga
Som antingen gör att man blir genomskinlig
Osynlig
Eller att man vill vara det

Det undangömda
Tysta
Livrädda
Dödsrädda

Allt det där



Snälla

Sluta viska
Dölja
Ljuga
Låtsas


Gråt
Prata
Skrik för fan

Tills folk vågar höra
Se


Allt det där



Mänskliga




Fri vers av Line W
Läst 619 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-12 01:53



Bookmark and Share


    vilgot hellros
mycket bra!
2011-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Tabun är jobbiga. Ofta ger jag efter för frestelsen att bryta mot dem.
2011-08-12

  M_Franke
Vet hur det är, den där klådan på insidan som inte vill försvinna.
Hur man vill skrika, men folk vill att man ska viska.
Du har som vanligt berört mig så jag sitter här mållös och med små tårar i ögonen
2011-08-12

  Morgall
Ångest får vi för att vi lever som vi gör
2011-08-12

    ej medlem längre
Gratulerar




till en mycket välskaldad dikt
2011-08-12

  Niclas Petersson VIP
Levande, starkt och mänskligt.
Gillar. Mycket.
2011-08-12

  S.A.I. Steve Lando
ack o ve, dessa illsinta känslor. Väl i ord, häri.
2011-08-12

  Emme
Du skriver så bra! Smärtsamt
men med stor inlevelse...
2011-08-12

  Kraja
så sant!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W