Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt är det fan bara tvärstopp


Liv är som repiga skivor



Och jag tänker


Att så länge jag hör musiken





Ska jag försöka sjunga med




Fri vers av Line W
Läst 581 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-02 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är inspirerande!
Korta rader med mycket näring---snyggt!
2012-01-20

  Lars E Jönsson
Så sant så
2011-12-05

  Maria T
Det är inte tvärstopp
Sjung med
2011-12-04

  Lubelu
Bra! Koncist men innehållsrikt.
2011-12-04

  © anakreon VIP
Läste du Lars Brandebys uppfattning?
Jag tycker den är rent genial:

"Livet är det konstigaste jag varit med om".

Kram
Calle
2011-12-04

  kerstin skriver VIP
rätt rätt!
sången är din.
2011-12-03

    ej medlem längre
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Bra
2011-12-02

  Delilah Juno VIP
Så länge du hör musiken är det inte tvärstopp.
Att sjunga för livet är en bra idé. "An die Freude" typ. Så sjung, av hjärtat sjung .... din sång till livet. Så kanske du upptäcker att du har hela kören bakom dig. :)
2011-12-02

  ellenheiman
fan vad bra
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W