Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nästan. Är allt.

Och jag saknar dig fast jag inte borde
Ingen skulle ge mig tillstånd om jag frågade

Men när jag är ensam
Och bara har fläkten
Och cigarettglöden
I mörkret
När bara de döda kan se mig

Kan jag släppa fram min längtan
Den som jag och min kropp kapslat in hela dagen

Och jag blir ett med mörkret
Och glöden
Och det jag för stunden berusar mig på

Då kan jag nästan känna dina läppar mot mina
Och det där "nästan"
Är det som gör det så smärtsamt


Och så vackert


Inte ens mina rädslor
Kan skrämma mig då

För någonstans tar du ett andetag

Och jag kan bara vila i tanken
På att någonstans

Kanske dina läppar
Också nästan

Kan känna mina




Fri vers av Line W
Läst 570 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-29 02:34



Bookmark and Share


  M_Franke
Skälvande vackert och sannerligen berörande
2012-06-22

  Yrre VIP
Oj, berör, djupt.
2012-05-30

  volaille
riktigt bra !
2011-11-20

  kerstin skriver VIP
jag tror Fredrik P sa precis det jag kände. en längtans sensualism.
fint skrivet.
2011-11-17

  tez
så fint!
2011-11-10

    vilgot hellros
vackert
2011-11-01

  Fredrik P. VIP
en längtans sensualism
som jag känner för
2011-10-29

  Delilah Juno VIP
Lite läckert tycker jag ..
2011-10-29

    ej medlem längre
Starkt, starkt sensuell om oförlöst och kanske rent av "förbjuden" längtan. Välformulerat och sinnligt, med flyt
2011-10-29

    Decemberbarn
Den känns väldigt tidlös med samtidigt ensam i sitt slag. Oerhört fint!
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W