Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I slutändan handlar det kanske helt enkelt bara om att hitta någon Som blir mer glad när du kommer Än när du går


Musik är bara rytmisk puls (text inifrån vansinnet)

Jag vill bara vara inom räckhåll för dina andetag
Aldrig längre bort än att dina fingertoppar kan nå mig

Visst inser jag att det handlar om att göra sig optimalt sårbar
Som att gå rakt in i krigszonen
Med bara raggsockor och tumvantar som rustning

Men jag inser också
Att jag kommer att bli träffad av fiendens kulor
Hur jag än gör

Jag kan bara välja att leva fullt ut mellan sårskadorna

(Egentligen borde jag kanske vara mer rädd än jag är)


Jag leker kurragömma med verkligheten

(Kom igen, fritt fram!)

Älskar (med) människor som brinner
Ser fragment av något som är vackert
På riktigt
I mötet mellan människor helt utan vapen


Älskling
Ingenting behöver egentligen sägas
Om det kan sjungas

Och jag inser nu
Att all musik egentligen bara är rytmisk puls




Din och min




Fri vers av Line W
Läst 633 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-12 21:14



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
tycker att ivraivras
kommentar känns
helt rätt för mig.
2011-11-16

  Lars E Jönsson
Tänkvärt o vacker i sin längtan efter en kyss eller två
2011-11-15

    ej medlem längre
Härlig puls...
2011-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Och kyssar är bara sugande muskelrörelser.
2011-11-12

  kerstin skriver VIP
jag gillar din text. den ger mig hopp, mod att släppa fram sårbarheten.
tack.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W