Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag tänker att jag ska faktiskt tillåta mig själv att gråta lite Den dagen då jag vet att det inte blir något vi Bara ett jag Och ett du För jag ska älska mig själv så mycket Att jag inte ska förneka mig att känna Det jag faktiskt känner


Bussen. Och magin.

Bussen. Regnet. Mörkret. Ljusen. Rytmen. Musiken.
Det är något magiskt som händer
Precis just nu

Samtidigt åker jag förbi platsen där vi setts
Både som levande
Och som döda

Och jag åker förbi platsen
Som bara är längtan, värme och kyssar
Där du och jag blivit ett
Mer än en gång
Och jag tillåter mig själv att känna
Det jag faktiskt känner
För dig
Förlorar mig själv i tanken
På hur bra vi faktiskt skulle kunna bli
Som ett vi
Regnet som faller på rutorna är ett höstregn
Men på insidan känns det som ett vårregn
Pånyttfödelse
Och det behövs verkligen
För jag kan ju inte påstå att det gått så jävla bra
Hittills
Och nu är jag faktiskt öppen för det nya
Det bättre
Öppen för dig
För oss

Det finns ingenting annat än kärlek i mig
Precis just nu

Och det här är magiskt

På riktigt




Fri vers av Line W
Läst 611 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-26 20:03



Bookmark and Share


  tez
wow....
2011-10-27

    purplepea
riktigt bra öppning...

Bussen. Regnet. Mörkret. Ljusen. Rytmen. Musiken.
Det är något magiskt som händer
Precis just nu

känns som den vill bli tonsatt... du fick mig att le idag... tack
2011-10-27

  Rise Little One
"Och jag åker förbi platsen
Som bara är längtan, värme och kyssar
Där du och jag blivit ett
Mer än en gång
Och jag tillåter mig själv att känna
Det jag faktiskt känner
För dig
Förlorar mig själv i tanken
På hur bra vi faktiskt skulle kunna bli
Som ett vi"

Jag faller för dessa underbara rader....
2011-10-27

  Linda CH VIP
Innerligt och äkta!
2011-10-27

  Lars E Jönsson
Magiskt, starkt livet är en väg som svänger hela tiden
2011-10-27

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert skrivet - och
skrivet ur hjärtat,,
det känns när man läser.

//Jenny
2011-10-26

  storm
krävs styrka att tillåta sig att känna, det man känner. Lika mycket styrka får man tillbaka, då man vågar.
bra skrivet!
2011-10-26

    ej medlem längre
Du skriver här en text som jag blir glad av att läsa,du har ett grepp om orden,flödet och helheten som jag nog inte hittat hos dig förut!

Jävligt bra text!
2011-10-26

    ej medlem längre
Magisk text...alldeles på riktigt
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W